Sunday, July 26, 2009

karnival GO YOUTH


(giler smart alexx kan?)
ermmmm..maner nak mula ek...stat dr hari jumaat lah. pas opis aku gerak ke kedai jiman utk bertemu geng2 dr northen. dikepalai oleh Ako..diorg selamat sampai ker central pada pukul 5.o0pm. buat pertama kalinya aku jumpa yana7, baby dan yang lain2..termasuk ABS,ida..pas jumpa diorg..aku gerak ke soho tuk aktibiti mencuci kereta..maklumlah sok kan ader xtibiti besar..alexx mestilah ensem n smart..heheheh...miza yg pd awalnya tak jdi nak g karnival tuh..akhirnya bersama2 aku tuk menghadirkan diri..yeaaaaaaaaaaa..aku suker...so mlm tuh..miza tido kat umah aku..sblum miza sampai aku dah siapkan tilam tuk beradu di dpn tv...sblum aktibi tido....smapat gak aku n miza mengadakan aktibiti luahan perasaan a.k.a gosip a.k.a ngumpat....lebih kurang jam 12...kitorang pun tido...pagi tu..aku dikejutkan oleh bunyi phone aku...."udes...udes..bagun des..kang lambat...ko dah bgun ke"...ayat mr.rauf..erkkkkk.."dah bagun lah nie"..aku jwap..heheheh..buat malu jek kan..bapak org nie..tlg kejutkan aku...aku rasa rauf nie tukang kejut kawan2 kot..heheh..aku bukak mater..tengok jam kul 4.30am..adoiii awalnya rauf kejutkan aku...sbnarnya aku ngan miza dah kunci jam kul 5.00am..ermmmmm..tak pe lah...aku pun bagun n bersiap2..sambil2 tuh..layan astro dulu...kul 5.00am..aku hantar fz jap..ker metpoint S.I.C...mak aikkkk..dah ramai geng diorg....pastu aku n miza gerak ker metpoint MYVIX..kater kat dpn MOF...tapi rupanya kat tapak pasar mlm..huhuhu..seperti biasa..aku org pertama sampai bersama budak dengkil...cal rauf..diorg sume baru nak gerak..hampehhhh tui..tak lama pastu tikus lalu..kitorang sama2 gerak ke metpoint tapak pasar mlm....3bijik kete jek time tuh...pastu mimi n biri2 sampai..aku kena teman diorg isi minyak sbb kununya aku tau sume pasal tmpt2 kat putrajaya..heheheh..aku naik kete ngan mimi..s.ampai kat petronas...kantoi ngan tranz n wakang..silaker aku tengok seko2 duk tersenyum2..siyal tui...aku phm apa maksud senyuman diorg...pas isi minyak..gerak ker merpoint semula..sampai2 saner...budak2 dr southen n northen tengah susun kete..perghhhhhh meriahhhhhhhhhh....pas edarkan borang2 n stikers youth..konvoi bermula..tp agak lambat..sbb ader masalah tunggu kete2 yg sesat..heheheh....kul 8.30am kitorang sampai ker Bukit Jalil...myviX dari Zon B dan C sudah pun sampai..kitorangnyer Zon lambat sekali..sbb kitorang ramai giler..miza paking alexx blakang kete pesiden..huhuhu...sib baik terpaking kat depn..senang nak cabut awai....yahooooooooo.....pagi tuh kat Bukit Jalil agak bosan sbb tak der aktibiti..so..kitorang lepak2 jek lah...menteri belia dan sukan dtg dlm pukul 2.00pm kot....pas laungan 1 YOUTH, 1 MALAYSIA...hadiah pun disampaikan..seperti yg sedia maklum myviExtreme club malaysia dpt tempat ke2...yg 1st ialah geng S.I.C..ke3 pulak YOSATO...apa pun tahniah diucapkan kepada semua family extremes..yang jauh dan yang dekat berkumpul sekali lagik..tahniah atas kerjasama kalian..hidup myviX... (alexx menjadi kete yang ke 123..cantik kan nombor nie)

(geng2 kete mini..klasik n unik)

(kereta2 autoshow)

(nak enterprame gak..tq miza bwk alexx..hehehe)

3 comments:

feeza said...

hohoho.... cepat benar update ekkk

tahniah jd tmpt ke-2

Wahidah said...

tk bole bla bgn kul 430 pg..hahaha..aper2 pun mmg meriah kan...rugi saper tk dtg

@--- Sueanne ----@ said...

bestnye dess..cantikkk sesangat kete udes yg baru tue..:p..bila mau bwk sue g jejalan ehhh..