Wednesday, September 30, 2009

l0v3 0n3


tempat pertemuan:..kedai mamak sebelah kedai along
individu yg terlibat:...pejal,udes,bade
makanan yg di oder:...roti canai
minuman yg di oder: air tea ais, tea tarik...bergelas2...sampai penuh meja
agenda:...borak2 ilangkan bosan
time: kul 10pm


ermmmmm..tingat time nie baru kenal diorg..diorang nie pakcik n anak buah. aku kawan si pejal nie. kenal pun..dlm dunia cyber...masing2 boring....so lepak2. akhirnya sampai pak anjang dia laks aku kenal...time jumpa diorang kat kedai mamak sblah kedai along tuh...aku stay kat setiawangssa lagik. so pejal roger ajak lepak. aku ckp lah lepak area umah aku lah. dlm kul 9pm dia sampai. tuh pun sesat2 nk car petronas setiawangsa. bongok toi pejal nie...tu pun sesat.hahah. setelah beberapa kali telepon n sms tuk mncari met point akhirnya sampai lah mamat2 nie..adoiiii...lembab toi. aku siap lepak kedai along lagik sementara tunggu diorg. pas sampai setiawangsa..aku suh diorg cr kedai along...tp hampehhhhh....takut sesat laks. cisss..so aku pun suh chalok antar kat petronas naik moto...huhuhu..sampai2 satria biru dah ader. tp ader org lain laks dlm kete tuh..segan gak aku..sbb aku xkenal mamat tu. tp buat muker tak malu jek lah. aku ajak pejal lepak kedai mamak sblah kedai along. sbb dah dekat kat situ. aku masih ingat lagik...diorang panggil aku itik...cilaker toi..sbbnya kitorang bincang pasal nama pelik2 kawan2...diorang ckp kalo tuk aku...diorg nak panggil itik..sial toi...sesi sembang agak lama. sampai penuh gelas kosong atas meja kitorang. dr ramai orang..sampai orang sume nak balik...huhuhu..time borak2 tuh...pejal duk sbalah aku. sbb senang aku nak tumbuk pejal kalo dia usik aku. pejal nie mmg suke usik2..perangai cam setan...wakakakak. bade laks mengadap kat depan. aku time tuh cam segan nak borak ngan bade..sbb aku xkenl dia pun. tp aku bijak mengimbangi sesi sembang tuh. aku xnak sampai dia terasa bosan..sbb aku sik borak ngan pejal jek...so sesi lepak mlm tuh berakhir awal pagi. diorg hantar aku kat umah along ngan selamat nyer. esoknya......seperti biasa aku gi keje lah kat upm. blik keje..lepak2 kat umah. tetibe tingat phone..tengok2 phone..ader miscall?...saper laks nie????ermmmm...demi myelamatkan kredit aku...aku pun call (mis call jek). pas jek aku miscall..

no tuh naik lagik...ermmmm..aku pun angkatlah..adoiiiiiiiiiii

..."itik"...

arghhhhhhhhhhh

1 comment:

Naeim Sufyan said...

my sis..muuuuahhhh
hahahahhaha